To be a better person

Well as you all know, I am a new blogger so there’s a lot of things that still vonfused me, like where to find the draft collum since I couldn’t find it or how to add a picture on my posts.. 😦

On this post, I would try to write in english (though I am actually typing it instead of writing it), oh before you judge me I would have to tell you, I am an uneducated person, I didn’t go to college nor did I take any english courses before (had english class though when I was in high school) , and the only teachers I had were TVs, Songs (thanks to Michael Learns To Rock), and Books. I read a lot of books but again they were also not the greatest teacher so forgve me if you would see a lot of grammatical errors and be kind,but if you willing to correct me,I would be glad to take any criticsm as long as its not the hardcore ones.

So anyway I wanted to tell you a little bit more about my self, I am a very low esteem person ( I think you would see it based on my first post), I also very quiet in real life because I am kinda awkward to start a conversation, I also unattractive or should I say..very boring…:(.

I don’t have many that I could called as friends nd I was too shy to approach a stranger nd make a new friend.

I wanted to change, I wanted to be a person where I could express my self freely and make a lot of new friends without having any insecuirty that I would be judged..and I think the first step to change is making a blog and hoping people would learn about my existency (okay maybe not that much lol), what I mean was hoping to have some friends to share stories and life experiences.

I am so happy for having a gut to started this blog, before I was always a silent reader and afraid to voice my opinion and stuffs, this blog is my journey to maturity and a new me,its the second biggest step I ever took so far in my 26 years life lol (after accepting my fiance proposal). Thanks for you people that willing to give me chance to make my self to become a better person and to have a little bit more confident.

I dedicate this post to you that reading my stupid blog..

THANK YOU AND GOD BLESS :).

Iklan

18 pemikiran pada “To be a better person

  1. wah keren euy, saya malah gak pede kalo suruh posting pake bahasa inggris, takut tulisannya amburadul,ahahahah…semangat nge blog ya! btw umurnya gak beda jauh dengan saya (tapi saya kebih tua satu tahun 😦

    Suka

    • Iya terima kasih adia ^^, adia lebih 1 tahun tua dari ku,tapi kukira awalnya adiasekitar umur 23 gitu… :o..
      Aku nggak pede pakai inggris juga cuman aku ingin terus belajar karena aku banhak kekurangannya, kalau ngak berani mencoba nanti aku semakin tertinggal.. he he

      Ps : aku jatuh cinta sama blog adia pertama kalinmya tentang masak nasi kuning itu untuk acara sekolah ya kalau nggak salah…aku sampai coba bikin semdiri :”) tapi gagal.. ha ha

      Suka

      • asiiik aku di kirain msh 23 tahun,hehe yang parah malah temen2 sekolahku waktu tau dah umur segini pada kaget kirain masih 19 tahun! (maklum kita orng asia kan badanya kecil2 walaupun gak mungil *tunjuk diri* )
        semoga tetap lancar ya nulisnya, kayaknya saya harus belajar dari semangatnya kamu deh (btw panggilnya siapa ni,belum sempat tanya namanya) untuk coba nulis dlm bhs inggris juga.
        oaalaaah ternyata pertama pas liat postingan tentang bazar sekolah itu ya, *masak nasi kuning alakadarnya* untungnya abis ya,hahaha hayok coba bikin lagi, siapa tau kali ini berhasil

        Disukai oleh 1 orang

      • Ha ha ha, aku asia tetap saja muka dan badanku boros :”).
        Ayuk kita sama sama belajarnya, biar bisa makin lancar ^^, aku tunggu ya postingan dalam bahasa inggrisnya :D.
        And panggil aja aku Ann ,he he.
        Nasi kuningnya habis itu artinya enak,nasi kuning ku hangus and kebanyakan daun salam atau jeruk tu…jadi aneh baunya? Mmmmmh… :(.

        Suka

      • ah masa sih, masak nasi kuningnya di rice cooker aja Ann biar gak hangus,hehe kalo liat dari fotonya sepertinya mungil2 aja tuh :-D. hm gak berani posting pake bhs inggris, kayaknya pernah deh tapi cuman 2 kali aja abis itu gak pernah lagi,hihihi

        Suka

  2. utk yg gak pernah kuliah dan kursus, ini mah jagggggoooooo bener enggrisnya. waduuuhhhh …. aku aja yg kursus smp karatan, yg dl ngemis2x sm bokap spy diberhentiin kursus cm gak diijinin msh ngerasa bego banget sm yg namanya ini bahasa meskipun udh lulus. wah … enggrisnya bagus !!

    Suka

    • He he he Evy rendah hati banget deh..terima kasih ya..tapi tetap aku harus bsnyak belajar and harus tebal mukanya buat praktein English ku baik dari segi kehidupan sehari hari maupun nge post walau intinya isinya berantakan,,hihihi.btw terima kasih ya sudah sudi untuk mampir #hugs#

      Suka

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s